Tuesday, September 2, 2014

Ühel varajasel hommikutunnil



Te ju teate, et juba 20.09 toimub meil Ussipesas hommikusöögikursus meestele. Kui veel juulikuus ma korraks kahtlesin selles ürituses, et kas Eesti mees ikka tuleb kaasa, siis tänaseks on mul hea meel, et mu hirm oli asjata. Kõik tundub olevat kontrolli all. Tinele, Thorleifile ja nende 2-aastasele pojale on piletid tellitud, toetajad on olemas, eile liitus toetajatega ka Tallinn Dolls, ajakirjanikega on kõik kokku lepitud, menüü on paigas, kõigile osalistele on olemas ka tillukesed kingitused, täna lähevad välja ettemaksuarved... Ometigi on mul natuke hirm. Kas meie koduköögis on kõik olemas? Kas me mahume mugavalt ära? Selline tilluke hirm on mul alati enne mõnd suuremat üritust, aga minu arvates on see hea enne. 

Täna hommikul korraldas üks vahva ettevõte Diibis oma firmaürituse. Minu suureks rõõmuks ja üllatuseks soovisid nad (kui vähegi võimalik) hommikusöögikursust. Teada ju on, et kokad kedagi niisama lihtsalt oma kööki ei luba. Õnneks oli Tomm nõus ja nii me täna hommikul Tommi käe all pošeeritud mune, hollandaise kastet ja muud head paremat valmistasimegi. See oli nagu omaette peaproov 20.09 toimuvale üritusele. Kõik sujus. Fantastilised inimesed! Aitäh, Victorinox! 

Mul käis peast korraks isegi läbi mõte nädalavahetustel hommikusööki pakkuma hakata. 

                       

                                

                        

                       

   

                


                                






4 comments:

  1. Aaah, vastik tüüp, ajasid oma piltidega õrnsoolatud lõhe isu peale hoolimata sellest, et ma just sõin lõunat!

    ReplyDelete
  2. Kle, nädalavahetuste hommikusöögid, loomulikut tehke ära!
    Ma olen just nädalavahetustel hädas, tuleme linna, siis kuskil 11 paiku on paras aeg maha istuda, hommikusööki kuskil ei pakuta, pearoa jaoks on nagu natuke vara, eelroast jääb väheks jne. Ma olen või sees, kui satun kuhugi, kus hommikusöögi menüü ka on.

    ReplyDelete
  3. Jaa, paluks hommikusööki! Tallinnas ei saa peaaegu kuskil brunch'i, aga soov selle järele on palav ja terav.

    ReplyDelete
  4. Koos uue menüü tulekuga peaks selle teema ehk tõepoolest uuesti üles tõstma

    ReplyDelete