Monday, September 15, 2014

Moepühapäevade modelle valimas


Ma olen aru saanud, et kui meel on mõru, siis kõige lihtsamini tuleb hea tuju tagasi laps/lastega tegelemine. Nii oli ka nüüd. Kõigepealt tegime Idaga õues korda lillekastid, ma lubasin tal end mullaga kokku mäkerdada. Kas ma pean ütlema, et Ida nautis seda täiega? Mida mullasemaks ta sai, seda lõbusam tal oli.

                            

Kui Ida magama jäi, hakkasin ma tegelema moepühapäevade pisikeste modellidega, mis iseenesest ei ole muidugi lihtne ülesanne, sest kõik lapsed on nii nunnud, igaüks omamoodi armas. Nende vahel valida ei ole lihtne. Õnneks kõik emad laste pilte ei saatnud, nii et esmalt sain ma teha ühe korraliku ülevaatliku tabeli kõigi laste andmetega. Ma jään ikka arvamusele, et kõige lihtsam oleks kui Anary kooks nelikümmend komplekti ja me teeks terve päeva kestva moeetenduse. Nii ei peaks me üldse valima. Kõige keerulisemaks läheb 1,3aastastega, sest just selles vanuses modellide pakkumisi tuli kõige rohkem. Kas te oleks veel aasta aeg tagasi uskunud, et mina hakkan lastega tegelema? Ja ütlen, et nad on kõik nunnud? 


                    


           N.O.R.A kudumid teie ees, pisikeste modellide seljas, 12/10 kl 16:00

Bebee.ee moeshow modellidega läks lihtsamalt. Minule jäi suuremate modellide valik, ma läksin lihtsama vastupanuteed ja valisin "vanad tegijad".  Okei, paar toredat uut plikatirtsu tuleb ka ikka juurde. Huvitav, kas meil oleks riided ka 13-15-aastastele? Ma sain  just valmis  intervjuu ühe 14-aastase tüdrukuga, ta sobiks nii hästi ka modelliks. Ja üks teine samas vanuses tüdruk ka....



                         

                     Bebee.ee pop-up pood (12-17)  ja moeshow Diibis juba 5/10 kl 16:00

    Mul on nii hea meel nende moepühapäevade üle. Seda rõõmu, mis need üritused toovad, on raske sõnadesse panna. Seda peab nägema ja seal kohal olema. 

                         

No comments:

Post a Comment