Thursday, September 18, 2014

Sisetunne ehk hommikusöögikursuse UUS KUUPÄEV!


Mul oli terve eilne päev selline tunne, et midagi ei ole kontrolli all. Et midagi on justkui valesti. See tegi mind pahuraks.  Kas me oleme reedseks ürituseks unustanud telgi tellida? Ei, see ei saanud olla, telk oli juba paigaldatud. Kas me oleme unustanud toidu? Ei, ka see oli kontrolli all. Teenindajad, õhtujuht, esineja, fotograaf- kõik oli kontrolli all. 
Kas see võis olla see, et kodu ei olnud veel korras laupäevaseks ürituseks? Jah, see see ongi, mõtlesin ma, et end rahustada, kuid ma tundsin, et tegelikult on asi millski muus. Mu sisetunne ütles, et midagi on valesti. Mu sisetunne eksib harva.  Ma olen ju rääkinud, kuidas ma kunagi öösel ärkasin ja kellelegi sõnumi saatsin. Ma küsisin, miks sa ei vasta, surnud oled vä? Paar tundi hiljem sain ma teada, et umbs sel ajal hukkus see inimene autoavariis. See on kõige ekstreemsemnäide minu sisetundest, aga näiteid on veel. Mõned sajandid tagasi oleks minusugused tuleriidal põletatud.
Igatahes läksime me õhtul magama ja ma leppisin, et ju ma olen lihtsalt veidike närvis, et kaks üritust üksteise järel ja et kõik pole veel 100% valmis. Ja siis see juhtus. Kell kolm öösel saatis Thorleif mulle sõnumi. Tine oli sattunud haiglasse. See tähendab muidugi, et homne hommikusöögikursus Ussipesas jääb ära. 
Ma kindlasti vòtan kõigi osalejatega täna ühendust, aga veidike hiljem.  Kõigepealt kihutan ma toidulaadungiga Tartusse. Kuidas ma sinna jõuan, seda ma veel ei tea. Sest Mondeo-Mati lagunes laiali. Hea on, et me Diibi ees seda märkasime....




                          
                                Ja vähemalt hoov sai kenaks ja mõned liistud said jälle paika;)

Teie aga külastage Tartus Kvissentalis asuvat uut Premium 7 teenindusjaama. Üllatusi jagub;) 

      

       

Hommikusöögikursuse uueks kuupäevaks pakkusid Thorleif ja Tine 25.10 kl 11. Ikka Ussipesas! 

4 comments:

  1. Oeh, mul ei olegi muud öelda, kui et kalli!

    Selliste asjade vastu ei saa kahjuks midagi teha ja tervis on selline asi, mis võib kõige ootamatumal hetkel alt vedada :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei ole halba ilma heata. Hoov sai vähemalt korda;) ja Tine tunneb end hommikul juba paremini.

      Delete
    2. Ja kui Mati poleks Diibi ees otsi andnud, oleks ma ise suure tõenäosusega esimesel kiiremal teelõigul kraavis lõpetanud, nüüd olen kõigest graafikust maas mõned tunnid. Elu oleks,i liiga igav kui kõik sujuks:)

      Delete
  2. Uuuh, spuuki! Aga edu ja jõudu :)

    ReplyDelete