Monday, March 28, 2011

Tagasiside Arensburgist


Veelkord Arensburgist. Milles ma varem kunagi pettunud pole. Mulle on meeldinud sealne romantiline ja hubane õhkkond. Ja sõpradel-tuttavatel on ka siiani pigem kiidu-kui laidusõnu jagunud. Viimane kord pettusime aga täielikult nagu te kõik juba väga hästi teate. Hotellist lahkudes täitsin ära ka tuppa jäetud tagasiside vormi. Janek veel naeris, et see kindlasti visatakse prügikasti, sest kes see ikka neid lugeda viitsib, tahab. Eriti veel laidusõnu. Aga me eksisime. Sest täna hommikul oma meilboksi avades leidsin ma sealt kirja: "/.../Vabandan siiralt kogu Arensburgi kollektiivi nimel Teie ebamugavuste pärast nii restoranis kui ka hotellis ja spas.
Selgituseks Teile õhtusöögi kohta - Teie toidud viibisid tõesti pika ooteaja tõttu, mis oli sel hetkel tingitud paljudest tellimustest kahes restoranis. /.../
Mitte miski ei vabanda nii pikka ooteaega ega asjaolu, et teenindaja Teid pikast ooteajast ei informeerinud ning samuti olukorda piisavalt ei selgitanud ega korrektselt vabandanud. Teid restoranis teenindanud .... vabandab väga oma eksimuste pärast ning annab endast parima, et selliseid eksitusi enam ei juhtuks.
/.../et saaksite veenduda, et sellised eksimused ei ole Arensburg restoranides igapäevane nähtus."


Nii vähe oligi vaja, et mul oleks hotellist palju parem arvamus, palju positiivsem, sest minu arvates näitab tagasiside "suvalisele Johanna Mariale Ussipesast", et hotell hoolib oma külastajatest ja neile on hea teenindus väga oluline.
Arensburg muutus mu jaoks peaaegu et tagasi meeldivaks kogemuseks. Ei tea, kas peaks uuele katsele minema? Nüüd me teame ju "peretoast" ka hoiduda;)

4 comments:

  1. Vedas!
    Mul oli sama kole kogemus Kubijaga. Samuti jätsin täidetud tagasiside vormi hotelli.
    Vabandusi ei ole tulnud, ja endiselt ei soovita sinna minekut kellelegi.
    But You are a lucky one ;)

    ReplyDelete
  2. Väga kena tagasiside. Aga miskipärast usun, et inimeste tunnetest hoolimine on omane põhiliselt saarlastele. Ega mul muidu ei oleks eelisnimekirjas saarlased. :)

    Loomulikult leidub ka erandeid.

    ReplyDelete
  3. Minu arvates oli ka väga kena, et vaevuti vastama:)

    ReplyDelete
  4. Aga sa ei ole suvaline Johanna-Maria Ussipeasast, vaid inimene, kelle blogis on üht-teist avalikult üleval ja potentsiaalsed kliendid võivad otsinguga siia juhtuda :) Kubija puhul - olen ka kuulnud hirmulugusid suitsukonist hotellitoa hommikumantli taskus ja kirpudest....

    ReplyDelete