Wednesday, March 16, 2011

Staar/vanur



Kas pole nii, et pildid räägivad rohkem kui tuhat sõna? Seega...mul oli kõige lahedam/rajum/meeledejäävam sünnipäev ever! Aga miks ma ennast staariks pean, mõtlete te ehk?
Nooh. Nii palju kui ma kollaseid ajakirju olen lugenud, siis igal staaril on olemas (vähemalt) oma juuksur ja õmbleja. Ma võin ju nüüd ka öelda, et Kati ja Margiti näol on need mul olemas. Ja peale selle lõpeb iga staari sünnipäev nii, et ajakirjanikud saavad sellest veel kuude kaupa kirjutada. Minu omast saaks ka. (huvitav, kas nahkjakikest jään vaid piltidelt meenutama...)
Jumal tänatud, et ma kuulus pole:D
Veelkord aitäh kõigile, kes selle ürituse igas mõttes meeldejäävaks tegid. Ja kuigi kingitused pole tegelikult üldsegi olulised, siis kinkide järgi otsustades on lihtsalt uskumatu kui hästi kõik mind tunnevad... (ps: "tüng-kognakki" võiks paljudele teistelegi kinkida)

1 comment:

  1. Kui märkad, et aeg kaob kiiremini käest kui mõned aastad tagasi, siis oled vist "vanur" küll juba, sest see ütlemine, et mida vanemaks, seda kiiremini aeg lendab, peab täiega paika.

    ReplyDelete