Monday, March 21, 2011

OMG!


Ka nii võib juhtuda, et tuled spaa-nädalavahetuselt koju tagasi ja oled selle ajaga ootamatult "vanavanemaks" saanud, sest mis te arvate, KELLE lapsed need sellel pildil on? Just nimelt...ikka meie untsuläinud Hugo omad. Vähe sellest, et ta igasugu muid lollusi korda saadab, sai ta hakkama ka sellise tükiga. (Huvitav, mis tõugu järeltulijad on rotveilerlasel ja bokser/dogil? Dobermanlane?)
On vist ilmselge, et uuest valgest kassipojast ei tasu mul enam unistadagi - meil on nüüd vist üks koer veel. (Jajah, ma üritasin selle kassipoja koha pealt lihtsalt vaimukas olla, nalja teha.)
Dziisus!
Ja Janek ongi juba tige. Nagu oleks mina pojad saanud:D

Aga kardinaalselt teisel teemal ka. Ma olen pikemat aega oma pead vaevanud küsimusega, kas see Molly blogi on päriselt? Või teeb keegi nalja? Nagu Mutrike omal ajal tegi.

3 comments:

  1. Esteks: meie kohe 13-aastase labradori nimi ka Hugo ja teiseks: :D....sama vaegus mulgi....
    Kadi

    ReplyDelete
  2. Molly on absoluutselt täiesti reaalne inimene, päriselus küll teise nimega, aga tema blogi ei ole mingi bluff, ta kirjutabki oma elust just nii nagu see on. Imelik, miks see sulle ebareaalne tundub? Liiga ilus elu?

    ReplyDelete
  3. Ahh...loomulikult olen ma kade, kuidas siis teisiti:D Otseloomulikult!
    Igaksjuhuks lisan, et see oli sarkastiliselt öeldud.
    Ja lisan veel, et mingil veidral põhjusel see blogi mulle meeldib. Ja naerma ajab ka = teeb tuju heaks = järelikult on üks vajalik blogi.
    Ja mõni OddMolly hilp ajab kadedaks ka:)

    ReplyDelete