Tuesday, December 7, 2010

Torisen, torisen, torisen


Kui muidu häirisid ja ajasid mind endast välja Tähtsad Inimesed, Tatraveskid ja muud samat sorti tegelased, siis nüüd ajavad mind torisema hoopis teised asjad. Mitte et ma oleks viimasel ajal "tähtsate inimestega" ka väga kokku puutunud. Selge see, et ikka on inimesi, kes mind muigama ajavad, sest nad püüavad olla tähtsamad ja olulisemad ja targemad kui nad tegelikult on, aga see ajab mind pigem muigama, mitte ei ärrita. Väga. (Natuke ikka. Poleks ju minulik midagi muud öelda.)
Aga torisema panevad mind hoopis teised asjad. Näiteks kui ma "segastel põhjustel" trenni minna ei saa. Siis ma torisen. Uskumatu, kas pole? Aga tõsi! Eile ma trenni minna ei saanud, noh lihtsalt juhtus nii, et ootamatult tuli midagi vahele.
Ja eriti torisen ma selle pärast, et just eile hüpati kaugust. Aga mina tahtsin ju kaaaaaa! Juba põhjusel, et siis kui emme noor ja hull sporditüdruk oli, hüppas tema 4,62 (ma ei saa aru, KUIDAS saab selline asi üldse meeles olla?). Ma tahtsin teada palju mina võrreldes sellega hüppan. Kas pool? Alla poole? Sama palju? (okei, see viimane oli ilmselgelt nali!).
Kuuli "tõukasin" ma eelmises trennis natuke üle seitsme meetri. Aususe huvides tuleb mainida, et seda ka "titepalliga". Emme mäletas, et tema tõukas midagi 11-ga.
Korraga on minus tekkinud võistlusvaim. Noore sporditüdrukust emme vastu.
Ja kui ma olen trenni asemel sunnitud olema kodus ja vaidlema oma "excel-friigist" abikaasaga teemal, miks 2007 office on (palju?) mõttetum kui 2010 oma, 2003-st ei tasu ÜLDSE rääkidagi, ja kuidas pivot on vastus kõigile probleemidele, siis pole ime, et ma torisen.
Torisen, torisen, torisen...

3 comments:

  1. Kuuuuledsa, mis lahe trenn see selline on? Mulle üldse mingid aeroobikad ja asjad ei istu, aga selline asi, kus midagi nagu PÄRISELT ka teha saab, oleks jube-jube lahe (: Nagu kehaline noh

    ReplyDelete
  2. see ongi nagu selline "pikemat sorti kehaline kasvatus" (tallinna spordihoones) - jube lahe! Olen ka proovind igasugu aeroobikalisi asju, aga loobunud pärast 1-2 korda, sest no lihtsalt ei istu, aga selline "päris" trenn kohe innustab kohal käima.

    ReplyDelete
  3. Tundub just selline asi olevat, millesarnast olen mõnda aega sügise sisutamiseks otsinud... täiskasvanute kehaline kasvatus :D. Ehk saaks mõne täpsema vihje? Selleks aastaks küll sügis läbi ja suusad väljas, aga paneks ikkagi kõrva taha.

    ReplyDelete