Friday, December 3, 2010

Imelikud asjad


Minu peas toimuvad imelikud asjad. Liigagi imelikud. Kolm mõtet panevad mind mõtlema, mis lahti on.
1. Ma olen rahul. Mingil kummalisel põhjusel ei leia ma põhjuseid virisemiseks ja vingumiseks. Noh kui siis natuke. Aga need on sellised tillukesed virisemised, ilma milleta mina poleks mina.
2. Mulle meeldib trennis käia. Mul on isegi imelik seda välja öelda, et ma lausa ootan trennipäevi ja kui mingil põhjusel trenn vahele jääb, on mul sellest tõsiselt kahju. Hea on, et ma viis aastat tagasi ostetud jooksutosse ära ei visanud (sest ma ju ei kasutanud neid), vaid vanaemale kasutada andsin, kelle käest ma need nüüd kenasti tagasi sain küsida:)
3. Mulle meeldib tööl käia. Tõsi, ma ei orienteeru veel kõiges ja olen oma tegemistes aeglane, aga üle pika aja olen ma motiveeritud. Kell kuus ärkamine ei istu mulle loomulikult ikka veel ja arvatavasti ei hakka ka kunagi istuma, aga mulle meeldib tööl käia. Veider?
Ehk siis mu peas toimuvad imelikud asjad. Mul on hirm. Mis minust niimoodi edasi saab? Kas võib juhtuda, et varsti ei taha ma enam pühapäeva hommikuti kolm tundi järjest diivanil logeledes "Kaks ja pool meest vaadata"? Hirmus mõelda...

4 comments:

  1. Ise ütlesid põhjuse, miks see nii on - motiveeritus.
    Tõenäoliselt oledki sa rahul just selle pärast, et sulle meeldib tööl käia, sest seal on toredad inimesed, töö on huvipakkuv, sinust sõltub midagi, palk on rahuldav, töökoha asukoht jms, et sulle meeldib trennis käia, sest see annab uut energiat, sa tegeled iseendaga, sa oled vormis jms, seepi keeta, süüa teha jne. Tore ju!

    ReplyDelete
  2. Tegemist on maailma parima tundega! See näitab, et asjad on paigas ja oled valmis kogema uut (eriti trenni osas). Ja rahulolu... ehk oled kasvanud ja arenenud veidikene täiskasvanuks saamise poole ;)

    ReplyDelete
  3. Nüüd on küll hirmus tunne...seda postitust kirjutades tahtis pastakas mitu korda kirjutada a la "arenenud täiskasvanuks saamise poole", aga sama mitu korda kustutasin selle ära.
    Ja näed sa siis, mõte sai ikkagi välja öeldud...võtsid mul sõnad pastakast:D

    ReplyDelete
  4. minul ja su pastakal on ühendus ;).
    Tegelikult olen ennast ka avastanud SEALT - I think I am growing up, and it scares me!

    ReplyDelete