Monday, November 1, 2010

Üllatusmomendiga Roosi


Ma ei hakkagi Tiia sünnipäevast pikalt rääkima, sest see on juba väljakujunenud traditsiooniga üritus - oldskool toidud segamini modernse ja ökoloogilisega, palju veini, palju naisteloba, sekka tsipake meestejuttu, nii palju kui Janekile ja Markole sõna antakse, varased hommikutunnid ja kaine autojuht Roosi. Peaks veel rõhutama, et ALATI kaine autojuht Roosi.
Aga vot võta näpust! Nüüd ma võin küll öelda, et minu silmad on KÕIKE näinud. Viie aasta jooksul, mis me Roosit tunneme, ei ole me keegi švipsis Roosit veel kohanud. Aga seekord me just sellist Roosit kohtasimegi. Olime kõik kerges šokis, et ei saanud esiteks sõnagi suust välja, lihtsalt vaatasime ja mõtlesime, et kas see võib tõesti tõsi olla. Meie Roosi ja švipsis? See ei või ju ometi tõsi olla?
Mul tekkis korraga lausa hirm, et äkki ma peaksin lapseootel olema. Oli ju kokkulepe, et kui Roosi viina jooma hakkab, siis mina hakkan rasedaks. Või kuidagi niiviisi. Õnneks oli Roosi joonud veini. Võisin külma higi otsmikult ära pühkida. Napikas:)
Roosi suutis tegelikult veel ühe vimka visata. Janek oli küll otsustanud sel üritusel ise kaineks autojuhiks olla, aga noh eks ta sisimas teadis, et tegelikult on tal varuvariant alati taskus, juhuks kui "hammas peaks verele minema". Alati on ju olnud "vaikimisi kokkulepe", et Roosi viib kõige pealt meid koju ja siis kimab Rudolfiga ise edasi. Seekord aga jäi varuvariant taskus ära -Janek pidigi ise kaine autojuht olema. Ja lisaks oma švipsis naisele ka švipsis Roosi koju viskama.
Säh sulle siis ninanipsu, mis väärib küll "aasta üllatuse" tiitlit:)

1 comment:

  1. Kõik võivad üllatada :) Ma olin nüüd ühel üritusel kaine ja peole ei läinud, pärast küsiti kas minuga kõik ikka korras,ega ma rase pole ja ma ei tea mida kõike veel.Et siukest asja pole veel varem juhtunud.Et lihtsalt olin korralik ja kohe hakati uurima ja puurima haahaaaa

    ReplyDelete