Tuesday, November 30, 2010

Liigutav mitteliigutav kingitus


See sama ilusasse paberisse pakitud kingitus, mis mu uudishimu ja kannatlikkuse kaks päeva proovile pani sai eile õhtul lahti tehtud. Minu üllatuseks ei tulnud sealt välja midagi, mis oleks võinud kooruda, poegida, paljuneda, isegi liigutada, küll aga tuli sealt välja üks armas ja südamlik jõuluaja kingitus. 24 tillukest pakikest hoolikalt pakitud, numbrid peale kirjutatud ja segamini aetud, et mul ikka raskem oleks number 1. üles leida:)
Okei, nüüd pean ma järgmise paki avamisega ootama neljapäevani, sest 1. sai ju enneaegselt avatud, aga mul on hea meel, et Helle tunneb mind nii hästi ja ei lasknud mul rohkem praadida ning lubas paki paar päeva varem avada:) Muidu oleks ma pidanud veel kaks päeva pakki ühelt poolt ja teiselt poolt katsuma, õrnalt raputama ja nuputama, et mis asi see küll olla võiks.
Kuigi ma ei kannata silmaotsaski talve ja külma (kuigi lund on ju aknast ilus vaadata), siis sellised ootamatud kingid, emmelt saadud jõulukardinad, välja otsitud kuuseehted ja lumised jäljed külmas esikus panevad mind seda aastaaega isegi natuke armastama. Tundub, et südamesoojusega saab külma isegi eemale peletada?

2 comments:

  1. Igal aastal saab sellise "au" osaliseks üks inimene, kes on minu jaoks eriti oluline selle aasta jooksul olnud! Eelmisel aastal oli see Maiki, nüüd siis sina :D See on aitäh sulle selle eest, et oled selline nagu oled ja et oled lahti saanud ka oma suurimast veast (st jõuad igale poole juba ka kohale!!! Aitäh sulle, et sa olemas oled!!
    Ps. Iga päev võid avada ikka ühe kingi ja ole siis tubli ja ära kõiki korraga lahti tee :P

    ReplyDelete
  2. nüüd sai kingitus veel armsamaks:)

    ReplyDelete