Thursday, September 16, 2010

Suur Ja Tähtis Ettevõtte, plaksutage käsi!


Nii nagu arvata oligi, ei saa üks logisev Mutrike Suure Ja Tähtsa Ettevõtte vastu ja kaotas vaidluse...Mutrike "koondati täiesti õigetel põhjustel, sest tema oskused, tegevus jms oli ebapiisav ja sellist ametikohta ei olnud enam lihtsalt vaja", Mutrike on järjekordselt kõigest valesti aru saanud.
Loomulikult on Mutrikesel kurb meel, sest kuigi seda oli arvata, et Mutrike ei oska ÜKSINDA musta-valgeks rääkida ja ei suuda vastu hakata Seaduseinimestele, kellele sellised vaidlused on igapäevatöö, aga viimase hetkeni Mutrike lootis. Lootus sureb ikka viimasena.
Mutrike tahaks tänada kõiki oma kolleege ja "sõpru", kes tema vastu need kenad sõnad kokku aitasid panna ja kuigi pole Mutrike kunagi oma loomult pahatahtlik, siis seekord loodab küll Mutrike, et süümepiinakoorem on teile raske.
Ja karmasse usub Mutrike ka...
Üks asi kripeldab Mutrikese hinges veel, huvitav milline oleks "võitlus" olnud siis, kui Hjuuman Riisorsis ja Tähtis Inimene poleks endale saanud lubada tarkade seaduseinimeste palkamist ning oleks Mutrikesele ise vastas olnud, oma nõu ja jõuga?

8 comments:

  1. Kalli-kalli!!! Aeg on näidanud, et kõik halb tuleb inimese juurde kunagi ringiga tagasi... Need, kes sind tunnevad, teavad kes sa oled!

    ReplyDelete
  2. Põhjus tundub vastuoluline - kui oskused, tegevus jms olid ebapiisavad, siis oleks tulnud ju vabastada muul alusel, mitte koondada..... Muidugi on sul võimalus ka kohtusse pöörduda ja see on isegi riigilõivuvaba, aga oht on see, et kaotuse korral tuleb arvestad teise poole kulude tasumisega.
    Võibolla ongi targem asi sinnapaika jätta ja võtta seda kui üht läbitud etappi elus, mis oli vajalik ja ilmselt omamoodi ka õpetlik....

    ReplyDelete
  3. Mul on väga kahju. Kahju, et õiglus jäi sõnaosavusele alla. Õnneks tunnen sind läbi ja lõhki ning tean, et kuigi see ei olnud su unelmatetöö, tegid sa seda ilmselgelt rohkem südamega, kui tatraveskid, olles seega kindlasti ka firmale kasulikum kui nemad, aga tead ju isegi, mida öeldakse tuule(tartra)veskitega võitlemise kohta.
    Ma olin küll algul kindel kohtust abiotsimise soovitaja, aga juriidiliste teadmiste puudumisel ei osanud ma näha võimalikke tagajärgi, millest Margit eelmises kommentaaris räägib, ja sellepärast ei julge oma varasema soovituse juurde jääda.
    Teades sinu taibukust, õpihimu, aktiivsust ja julgust riske võtta (vaatamata blogist kohati jääda võivale n.ö blondi ja tujuka tibi muljele), olen kindel, et sa leiad just sulle sobiva töö ning võid millalgi hiljem vaadata juhtunule kerge muigega.

    ReplyDelete
  4. Küll kõik kommenteerijad on targad siin :) Lahedalt haneks on teid tõmmatud :) Kui te veel ei teadnud, siis teadke nüüd, et see blogi siin on ilukirjanduslik ja kõik tegelased ja sündmused on suures osas välja mõeldud. See käib ka viimaste postituste kohta. Mis te arvate, et blogi autor tahaks lasta oma juhtumistel ja äpardustel kuidagi teisiti paista? hahaa, kui tal oleks õigus, siis läheks ta ju kohtusse. Aga kuna ta ei lähe, siis on ju üsna ilmselge, et ta teab väga hästi, et on oma tööandja kohta valetanud ja et ei saanud ise oma tööga hakkama. Uskumatu, et lugejad nii naiivsed on :) Lugege ta esimest romaani ja saate teada, et ta lasti lahti ka eelmisest töökohast. Kas igal pool on nii palju pahasid inimesi? Ei tea, kuidas neid alati just neis firmades nii palju on, kuhu selle blogi autor satub? Kasutage ometi oma loogikat! Kes kirjutada oskab, see kirjutab just nii nagu talle endale vaja :)

    ReplyDelete
  5. Kulla viimane anonüümik, äkki avad siis oma kõiketeadva anonüümse suu ja valgustad meid ka kuidas asjad tegelikkuses ikka käivad? muidu jäämegi igavesti pimeduses kobama...
    Sest anna andeks, meil tõepoolest ei ole ajusid et ise aru saada, mida ja kuidas blogi autor kirjutab...

    ReplyDelete
  6. Blogist tean niipalju, et kuigi aluseks on tõestisündinud lood, on see siiski kohati ka ilukirjanduslik koond erinevate inimeste lugudest ja juhtumistest.
    Aga ei saa mitte vaiki olla, sest vot mina olen mitmeid kordi isiklikult kohtunud ja juttu puhunud Mutrikese otsese ülemusega (teisi olen vaid põgusalt kohanud) ja kui see naine julgeb öelda, et Mutrike on rumal, saamatu jms ja tema on kogu aeg pidanud rumala Mutrikese töö ära tegema, siis on ta küll väga kahepalgeline. Ja paraku ei klassifitseerunud tema Tatraveskite alla (Kuigi, ehk tema pikad tööpäevad -tegi üle Mutrikese tööd- oli märk saamatusest, et pidi poole ööni töö juures olema? Mutrike astus kanna peale, et töö saab tehtud palju lihtsamalt?).

    ReplyDelete
  7. kõlab nii, et "teised on pahad" ja "mina olen vaene ohver". mulle ei meeldiks, kui minu firmast kirjutataks mõnitavaid lõigukesi avalikus blogis. väide, et see on ilukirjanduslik, ei pea paika, sest ometi on reaalne elu selgelt seoses sellega - mutrike käis tööl firmas, mis blogiga seotud oli ning paljud tegelased on ilmselt päriselus üht või teistpidi tuvastatavad. see lihtsalt ei ole normaalne käitumine firma töötaja poolt.

    ReplyDelete
  8. Olen hr Barry James, õiguspärane ja Mainekas raha laenuandja. Me laenab välja üksikisikute vajavad rahalist abi, anname laenu inimestele, kes on halb krediidi või vajavad raha, et maksta arveid, investeerida äri. Kas olete otsinud laenu? teil mitte muretseda, sest olete õiges kohas Pakun laenu madala intressimääraga 2%, nii et kui teil on vaja laenu ma tahan, et sa lihtsalt minuga läbi selle e-posti aadress: wongafinanceloanfirm@outlook.com

    Märkus: Teil on Täitke laenutaotlus Teave ja Tagasi, et

    et meil on rohkem teavet teile selle laenu ülekandmine.

                                        

    LAENUTAOTLUS VORM.

                                     

    * Taotleja nimi:

    * Aadress:

    * Linn:

    * Riik:

    * Riik:

    * Sugu:

    * Perekonnaseis:

    * Amet:

    * Kuusissetulek:

    * Tel:

    * Mobiil:

    * Laenu sihtotstarve:

    * Laenusumma Vajalik:

    * Loan Kestus:

    * Kas te rakendate enne:

    ReplyDelete