Friday, September 3, 2010

I used to be indecisive. Now I'm not sure.


Eile saatsin oma raamatu trükikotta - tagasihoidliku ja ettevaatliku tiraaZiga nagu mulle kombeks. Täna selgus, et poed oleks huvitatud suurematest kogustest kui ma arvasin ja lisasid veel, et "selle raamatu puhul ja nii väike trükk" ning "kui vajadusel kohe juurde saab, siis sobib esialgu tilluke tiraaZ ka". Nüüd ma siis mõtlen ja ei suuda otsustada. Kas riskida kohe ja tellida kohe suurem kogus? Nii saaks raamatu tükihinna ka odavamaks ja raamat jõuaks poelettidele 159 krooniga. Või võtta tilluke ohutu tiraaZ? Mis teeks raamatu hinnaks 199,- ja mind võiks jälle ees oodata lisatrüki vajadus, mida ma täita ei saa...nagu Ökovanaemaga läks.
Kes ei riski, see Sampanjat ei joo. Peaks vist riskima. Sampust tahaks ju juua. Oktoobris;)

Mõnda aega hiljem: Pärast järjekordset jääkülma kohvi (kuidas ma suudan kohvi joomise ära unustada?) ja konsulteerimist endast palju targematega (st Emmega), otsustasin Sampuse joomise kasuks.
Tänane horoskoop andis ka lükke:) That Shakespeare had it right when he wrote, 'There are more things in heaven and earth than are dreamt of in your philosophies.' Dreams, symbols and things that are more than meet the eye play a big part in your life right now...

8 comments:

  1. Kuna mina tahan ka seda raamatut saada (teisi ei ole ma saanud), siis palun telli suurem kogus! Hinnavahe 20 krooni võin sulle ümbrikuga ka saata :)

    ReplyDelete
  2. ma arvan ka, et lase rohkem müüki, ma ka eelmistest ilma, ökovanaema tahaks kohe väga-väga... äkki õnnestub sellele ka ikka kordustrükk sebida? ;)

    ReplyDelete
  3. "Ökovanaema" leidsin ise üleeile Rocca Al Mare RR-st, kaks jäi veel alles;)

    ReplyDelete
  4. Lase rohkem... Mina olen tàhele pannud, et 159 krooniga raamatu ostan, aga 199 krooniga enam ei osta :)

    ReplyDelete
  5. Mina jälle soovitan, et lase välja lühijuttude kogu - sul ju materjal blogist käepärast võtta. Kuidas elu huvitavaks teha oli väga muhe lugemine ja sul teisigi seliseid.

    ReplyDelete
  6. Sain Ökovanaema kätte:))) Tänud vihje eest!

    ReplyDelete