Wednesday, March 10, 2010

Sädelev pärlmutrike


Mutrike sai hiljuti valmis ühe projekti visandiga. Ise oli vaimustuses, aga nagu elu on õpetanud ei pruugi see veel midagi tähendada. Kust saada ausat ja otsekohest tagasisidet?
Mutrike mõtles natuke ja mõtles veel natuke ja mõtleski välja. No muidugi tuleb sellised asjad saata Mutrikese Emale, sest tema kriitikaga kitsi ei ole ja kiitusega kunagi ei liialda. Mutrike siis saatiski projektikirjelduse oma emale edasi. Oli isegi valmis kriitikaks....aga...võta näpust!
Mutrikese Ema arvas, et see on hiilgav projekt ja kui teoks saab siis lausa fantastiline. Tema igatahes hoiab nii pöidlaid kui varbaid. Ja kui juba Mutrikese Ema arvab, et tegu on väärt ettevõtmisega, SIIS on ka. Sest viimati oli Mutrikese Ema sama positiivne, kui Mutrike kunagi nooruses sai inglise keele eksamil sajast punktist 98 punkti. Siis arvas Ema, et see oli väga hea tulemus, kuigi oleks ju võinud ikka maksimumi saada.

Siiski ei jätnud Mutrikese Ema mainimata mõningaid kirjavigu selles projektikirjelduses;) Kui ta oleks seda teinud, siis poleks ta Mutrikese Ema!
Igatahes on nüüd mõneks ajaks Mutrike jälle (adekvaatselt?) kõrge enesehinnanguga ja arvab, et tal on potensiaali palju rohkemaks kui teliku lukustussilindri tihendite müügiks!

No comments:

Post a Comment