Wednesday, March 31, 2010

Mu silmanägemine...


...on läinud! On mul vaja igale poole feissbukkidesse ja orkutitesse ronida. Oli mul seda vaja? Igatahes nüüd on mul silmanägemine näinud ja aju halvatud. Ja uskuge mind, see ei ole mitte Brad Pitti nägemisest.
Ma saan aru, et lapse sünd on (vist?) väga ilus ja oodatud kogemus ning uued lapsevanemad on oma maimukesest vasikavaimustuses. Sellepärast ma mõistan, et kõik kohad on titepilte täis (osad neist tittedest on ka täitsa nunnud, rõõsad ja sinisilmsed) ning võib-olla hakkan mina ise ka kunagi vasikavaimustuses emmeks. Kõik on võimalik ja sellepärast ma igaks juhuks ka ei kritiseeri vastseid lapsevanemaid. Tore, kui emmed ja issid oma lapsi jumaldavad. Ja maailma ilusaimateks peavad - nagu minu emme mindki pidas (keegi ei julgenud talle vastu vaielda ka, kuigi tegelikult oli see "maailma kõige ilusam" laps naljakalt pontsakasja suurte kõrvadega!)
Aga kas tõesti on kõigile vaatamiseks vaja üles riputada ALLES sündinud beebi? Krimpsus ja kortsus ja punakas-valge (jumal tänatud, et pilt polnud ÄSJA sündinud beebist või lausa sünnitusest, ps: palju puudu ei olnud, ausõna, liialdamata) ning poolpaljas ema, kes on just sünnituse lõpetanud, lisaks juures? Võib-olla selline vaatepit on imeline lastevanematele endile, aga no kamoooooooooon...Teisi ei ole ju vaja niimoodi Sokeerida. Vaevalt keegi suudab öelda, issand kui ilus laps, nii nunnu ja palju õnne värsketele lastevanematele, pigem tekitab see pilt külmavärinaid.
Ja kuidas need värsked lapsevanemad nii kibekiired on? Arvatavasti pidid nad juba sünnituse ajal pilte feissbukki laadima...

No comments:

Post a Comment