Friday, October 31, 2014

Siis kui Mr.Poppins ära väsis


Nagu ma olen öelnud, siis ei ole mingit probleemi kui Marek peab last hoidma. Noh nii tund kuni kolm kui ma juuksuris või maniküüris või jumal teab, kus käin. Alati kui ma tagasi tulen näitab rahulolev Mr.Poppins, kuidas tal on õnnestunud pesu kuivama panna või mõni muu kodutöö ära teha. Varem oli see muidugi lihtne, sest Ida magas iga kahe tunni tagant umbes kaks tundi ja üldjuhul hoidis Mr.Poppins last uneajal. Siis muidugi jõuab ühtteist teha. Mina ei jõudnud siis ka, sest ma, ohh seda ülbust, vajasin mõnikord ka hingetõmbeaega. Et jalad lauale panna ja tassike teed juua.

Juba pikemat aega olen ma üritanud Mr.Poppinsile selgeks teha, et Ida magab nüüd päeval 1-2 korda, heal juhul on üks neist unedest poolteist tundi, halvimal juhul nii lühike, et saan jope ja saapad seljast kui ma juba kuulen väljas vankrist vääksumist. Suurt midagi ma ikka teha ei jòua, sest ma pean KOGU AEG jälgima, et Ida trepist alla ei kukuks, diivanilt alla ei hüpaks või mõnd muud lollust korda ei saadaks. Vaja on vaid silmapilku;) (õnneks Teletupsud annavad kuni pool tundi võimaluse arvutis olla ilma iga sekund toolilt püsti kargamast). Mr.Poppins aga ei taha seda mõista, tema arvab ikka, et Ida beebi, kes iga kahe tunni tagant ära kustub. 

Kui ma see nädal spaasse läksin, siis ei olnud muud võimalust, kui et Mr.Poppins jääb ise Idaga koju. Põhimõtteliselt kaheks päevaks, sest peale spaad kihutasin mina kohe top50 üritusele. Kui ma lõpuks koju jõudsin leidsin ma eest väsinud mehe ja sinise silmaga lapse. Ma muigasin. Ei, te ei pea lastekaitset kutsuma, et last kasvatab vägivaldne isa ja debiilne ema, kellele lapse sinine silm nalja pakub. Lihtsalt mina olen ka paar korda "hooletu" olnud, nii et see on lõppenud sellega, et lapsel otsa ees või jalal sinikas on. Mr.Poppins on mind alati hurjutanud, et last tuleb KOGU AEG jälgida, siis ta ei kuku. No vot ja siin nad nüüd siis olid. Ülihoolitsev Mr.Poppins ja sinise silmaga laps. 
Lisaks sellele oli Mr.Poppins sunnitud mokaotsast tunnistama, et ega Idaga koos suurt midagi teha ei õnnestu. "Ta vaid jookseb ringi ja ma olen nüüd NII väsinud," haigutas ta sügavalt ja vajus surmväsinult diivanile. Mina muigasin. Mul oli natuke hea meel, et isegi Mr.Poppins väsib. Polegi imeinimene. Vaid täitsa tavaline. Nagu mina;) 

3 comments:

  1. Ma arvan, et teie väiksele aktivistile isegi lastead / lastehoid sobiks hästi ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. just hakkasingi lastehoidusid uurima:)

      Delete
    2. Mulle öeldi hoidudest, et vanus pole määrav, aga omal jalal peab kõndima. Nii et meil sinna veel asja pole, teil juba küll.

      Delete