Thursday, September 11, 2014

Kui me nii jätkame, siis...


Ma mäletan väga täpselt, kuidas ma vandusin, et mina lapse riietele väga kulutama ei hakka, et noh mõttetu ju. Targemad ja kogenumad vaid noogutasid muiates. Mina jäin endale kindlaks. Me oleks pidanud kihla vedama. Võitnud oleks kõik teised peale minu. Lasteriided on lihtsalt nii armsad, et neist on võimatu mööda vaadata.
Nii juhtuski, et nägin mina Instagramis üht Mimi Baby mantlikest. NB! Arvestage sellega, et kui te nüüd edasi loete, siis teil võib samamoodi tekkida vastupandamatu soov ostlema minna. Niisiis kui edasi loete, siis vaid omal vastutusel. Kui tahate, et raha alles jääks, soovitan see postitus kinni panna;) 

                     

Ma leidsin, et Ida (loe:mina) ei saa selle kaunitarita elada ja nii me mantlikese järele läksimegi. Öelge, et see pole maailma kõige kaunim mantel?  Kohe kui me poodi sisse astusime, teadsin ma, et nii lihtsalt see ei lähe. Et see mantlike ei jää ainsaks ostuks. Täpselt nii oligi. Aga vaadake edasi, kas te saate mind süüdistada? 


                               

                   

                    
                     
                   

Ülemiselt korruselt leidsin ma endale kaks motivatsiooni-kleiti. Kohe kui mu kaal on tagasi 57kg peal, ootab mu rahakotti ees mõrv. No jäävad elekter ja telefonid mõneks kuuks maksmata, vanasti saadi hakkama küünlavalguse ja kirjatuvidega. Saan mina ka. Sest siis on mul kaks maailma kõige ilusamat kleiti. Õnneks/kahjuks kaalun ma hetkel 63 kg, nii et võtab vist tsips aega. 
Iris Janvieri kleit näeb päriselus muidugi palju kenam välja, aga ma ei tahtnud seda selga proovida, sest ma teadsin, et juhul kui on olemas ka suurem suurus kui 36, siis ohverdan ma elektri- ja telefoniarvete raha KOHE ning ma ei usu, et Marek sellele hästi vaataks. 

                  

Teine kleit on Kirill Safonovi looming. Sõnad on ilmselgelt üleliigsed. Ma olen nõus vatti sööma, et aastavahetuseks sellesse kleiti mahtuda. Ma TAHAN seda kleiti. See jäi poodi minu nime karjuma. Ma tean. Ma kuulsin. Ta hüüdis mulle järele: "Eveliiiiiiis, kuidas sa suudad ilma minuta siit poest lahkuda!!!"

              

Ühtlasi on mul hea meel teatada, et kuigi Mimi Baby on Diibi moepühapäevadel esindatud koos Bebee.ee veebipoega juba 5.oktoobril, siis 26.10 saab neid näha koos Bluebird'iga täiesti omaette moeshow'l. 

Lähiaja moepühapäevad Diibis on seega: 

5.10 Bebee.ee pop-up pood ja moeshow kõigi poes müügil olevate brändidega.
12.10 N.O.R.A kudumid
26.10 Mimi Baby ja Bluebird
02.11 Romantiline luuleõhtu koos Froufrou vahuseelikutega.



        

12 comments:

  1. Vatt on kõhnumismeetodiks väga hea valik. Kuid, et mitte väga ekstreemseks minna siis soovitan vatti apelsinimahla sees leotada nagu VS-modellid teevad. Siis on ikka mingit maitset ka.

    Seda, et Kirill on oma asjad ära nõidunud, selles olin ma juba pärast viiendat jakki ja neljandat kleiti enam kui kindel. Ei tea mina kuidas see võimalik, et muidu nii range enesedistsipliiniga naisterahvas koguaeg poest aru kaotab. Varsti peab Kirill hoopis mulle peale maksma hakkama, et ma selline liikuv reklaam olen :D
    Kuid ma lubasin endale, et ei enam. Nüüd ma hoian nendest stuudiotest ja pop-up poodidest eemale, sest nüüd ma vajan hoopis Victoria Bechami kullast päikeseprille :D Ja kuigi selle jaoks ei ole vaja õnneks kõhnaks hakata, siis vatti pean ma siiski ka sööma hakkama, et söögi arvelt kokku hoida. Ma ei tea, kaua ühe paki vatiga läbi saab ? Nädal???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, ma olen nõus, et need on nõiutud kleidid. Neist EI SAA mööda minna;)

      Aga mina leidsin kodus kapist ühe paki vatti ja ka apelsinimahla, alustan dieediga ja annan sulle teada, kaua ühest pakist jagus:D

      Delete
  2. No kuidas 2.10 see froufrou õhtu siis on? ;)

    ReplyDelete
  3. Ma ka kardan et kui te nii jätkate siis on varsti pankrot:(

    ReplyDelete
  4. See Janiveri kleit ei näe üldse hea välja sel pildil. Ma tõesti ka loodan, et see päriselt on kaunim :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. See kleit oli tegelikult võrratu. Esiteks olid sel taskud, ma jumaldan taskuid, teiseks oli ta tagant kena naiselikult lahtise seljaga ja kolmandaks on see ilmselt selline lõige, mis rõhutab sealt, kust vaja ja varjab sealt, kus vaja:)

      Delete
  5. Lapsel võiksid ikka armsad lapse riided seljas olla mitte moeröögatused. Päriselt. Mitte et ma halvustaks meie kohalikku kõrgmoodi:) Ja mingit moeikooni poleks ka vaja teha, las laps olla ikka laps:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Natuke ju ikka arvustad kui ütled, et seljas võiks armsad riided olla;)

      Delete
  6. Esimene mantlike on väga armas. Samas see teine komplekt Ida seljas mind küll ahhetama ei pane. Enda lapsele seda selga ei paneks. Aga see viimane kleit, no super. Ma täitsa usun, et see kleit sulle nii hüüdis. See sobiks Sulle ideaalselt :) ja vb isegi mulle ka ;) Mari- Liis

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mind pani teine komplekt kohe peale vaadates ahhetama, ega ma muidu seda soetanudki poleks. Aga eks see kõik tegelikult ongi maitseasi:) mina oleks võinud mimi poe tühjaks osta.

      Delete