Wednesday, September 17, 2014

Jp, elu maal on just täpselt nii lihtne!


Et mitte midagi muud ei pea tegema kui saab vaid päevad läbi nagu ingel kesapõllul ringi jalutada või kivimüüril turnida. Muru niidab end ise, marjad korjavad end ise, kodu koristub ise... Meie vaid naudime elu!  Jp, jp! Täpselt nii see ongi! 

                   

                                

                  

                     

Tegelikult sain ma täna Froufroust kätte seelikud reedeseks tankla avamispeoks ja need on NII imekaunid, et ma pidin need kohe selga toppima ja natuke mööda Ussipesa ringi eputama. Noh nii korraks, et siis jälle Tuhkatriinuna minna tagasi kodu küürima. Ma olen otsapidi jõudnud vannituppa. Deem, kuidas mulle see koristamine ei meeldi. Aga vann särab see eest nagu uus. Minu käed on küll katki, sest ma unustasin kindad kätte panna ja nii ma paljakäsi seda vanni Cillitiga nühkisin. Mitte kõige taibukam mõte. Mitte kõige taibukam...
Igatahes oleme me laupäevasteks külalisteks peaaegu valmis. Peaaegu. Ma tahaks tegelikult, et juba olekski laupäev. Ma usun, et tuleb üks supervahva üritus:) 

                                 

Kui aga veel korraks minna tagasi Froufrou ja moepühapühapäevade juurde, siis lisaks eriti romantilistele seelikutele ja muudele naiselikele üllatustele on meil 2/11 külas ka andekas luuletaja Liis Koger, kes oma luulega õhtu veelgi romantilisemaks muudab.  

5 comments:

  1. S.K
    Seelik imeilus:))

    Tahtsin Sulle anda nõu, loodan et ei pahanda. Nimelt ma varasemalt pesin ka igast cillitite, cifide ja muu kraamiga. Viimased pool aastat on mul kodus see maailma parim asi -spirinet (roostevabast medits. terasest svamm, poes parim Vileda oma). See ei kriibi (ka mitte klaasi), tuleb kasutada märjalt ja eemaldab absoluutselt kõik mustuse koheselt, ka ilma vahendita. Keemialõhn oli vanasti mu puhta kodu lõhn, nüüd kui röövleid vannitan siis ei tihka enam.
    Kui Sa päris ilma vahendita ei taha proovida, siis ka tilk nõudepesuvahendit sellega koos teeb imesid:).
    Ma sain need jubedad dushiklaasid ka sellega korda, enne olin pm kõik keemia kodust läbi lasknud.
    Täna aga teen kerge sooda- vee- äädika lahuse, puhastan sellega ja kõik läigib. Ma ei ole mingi öko, ma enne ei viitsinud kuulata ka neid ajast arust soovitusi, kuid tänaseks olen lummatud:). See nuustik paneb kõik läikima- klaasid, potid, pannid (eemaldab sisse kõrbenud mustuse koheselt).
    Ei tahtnud targutada, ainult vaimustust jagada.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kusjuures hea, et meelde tuletasid. Meil on see imenuustik täitsa olemas, ma mäletan vaimustust kui pliidi puhtaks sain ilma igasugu vaevata. Mingil pôhjusel on see nuustik kuhugi "kindlasse kohta" ära pandud. Peab üles otsima! Tänuvâärt abimees.
      Ja igasugu koristusnipid on alati teretulnud:)

      Delete
  2. S.K

    *Seelikud ikka:) Valge ilusam!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pikk on pidulikum, lühike selline vallatum. Et tahakski mööda kiviaedu ronida:D

      Delete
  3. Mina soovitaksin soetada aurupuhastaja: koristamine läheb väga kiirelt ja imelihtsalt, tulemus on särav ja mingit kodukeemiat ei ole enam vaja.

    ReplyDelete