Monday, September 29, 2014

Inimeses peab kõik kaunis olema

Kunagi ammu, siis kui ma veel keskealine 33-aastane ei olnud ja olin alles Tallinnasse kolinud, rääkis mu sõbranna mulle, kuidas tema unistus on hoopis kusagil maal elada. Oma majas. Suure aiaga. Ma vaatasin teda nagu pidalitõbist. "Mis asja? Maale! Hull peast!" ütlesin ma talle. 

Ja kus ma olen kümme aastat hiljem?

Maal elamisel on omad võlud. Omad miinused muidugi ka. Aga imeilusa sügisilmaga, jalgupidi lehtedes sahistades ja kassi taga ajades, on raske miinuseid märgata. Peale väsitavat päeva ei ole mitte midagi paremat kui tulla Ussipessa ja lülitada end välja lärmist. Igasugusest. Lihtsalt naudid ja mõtled, et põrgusse muremõtted, elu on siiski ilus. Ilus nagu rahvariideseelik. Ja mõnus nagu turbamask. 



                       


Keegi ei ole mulle maksnud, et ma neid tooteid reklaamiks, kuid ühte ma teile ütlen, unustage kõik muud tooted. Sõsar, olles ka 100% eestimaine ja puhas, on see, mis on iga vannitoa ja sauna must-have. Proovige järgi, siis saate aru, miks;) Meie kogu Diibi tiimiga oleme igatahes nüüd Sõsara usku pööratud. 







4 comments:

  1. S.K

    Jälle nii fääbid pildid:). Mul oleks ka seda sinist salli tarvis, tõeliselt kaunis.
    Ah, mis siin ikka kadetseda, olete mõlemad nii ilusad neil sügispiltidel:).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selliseid salle nägin ma hiljuti Eks Kaubamajas mingis poekeses. Oli vist ikka Eks Kaubamaja...

      Delete
  2. Khmm, vabandage väga, 33 pole minu meelest küll veel mingi keskiga :P
    Aga jah, maal on mõnus! Ja isegi lehvisin laupäeval meie Haapsalu lähistel olevas maakohas "nagu pussakas" ringi. Retuusid, pikk seelik, särk, punane dressipluus ja botikud. Julgesin veel niimoodi jalutama ja pihlakaid ja kibuvitsamarju ka korjama minna :D
    Tänud Sõsara reklaami eest, peaks ka proovima ja õekestele näiteks jõuluvana kingikotti miskit pistma :)

    Ida-preili on sellel mudamaski pildil nii laheda näoga!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mallukas juhatas mind ühe uue Perekooli teemani, kus mind keskealiseks tibiks nimetatakse. Ma ise rumal oleks õndsas teadmatuses elanud ja end veel subt nooreks pidanud;)

      Delete