Monday, March 7, 2011

Mina ja mu käekott


Mulle meeldivad käekotid. Väga. Neid ei saa kunagi olla liiga palju. Neid peab olema igas mõõdus, stiilis, värvitoonis. Käekotid on eluks vajalikud.
Siiski leidub maamuna peal (meessoost) inimesi, kes käekoti vajalikkusest aru ei saa ja naeravad selle üle, et ma selle igale poole kaasa võtan. Eelmisel nädalal läksin ühe meessoost kolleegiga koosolekule, kes ei suutnud mõista, MIKS ma ka käekoti kaasa võtan. Oli ju selge, et koosolekul ei lähe käekotis olevat pudi-padi vaja. Tõsi. Ega mul ei olegi mingit looglist seletust, miks ma oma koti kaasa haarasin, aga see lihtsalt on nii, et käekott PEAB kaasas olema. Kõik.
Järgmisel päeval pidin lennukile minnes valima - kas käsipagasina kaasa võtta käekott või läpakakott, sest kahte kotti lennukisse võtta ei saanud. Pidin valima läpakakoti ja pakkisin käekoti nukralt kohvrisse. Lennujaamas ja lennukis sain ma tõepoolest ka käekotita hakkama, sest mingil moel täitis ju ka läpakakott käekoti funktsiooni. Aga...
...Tallinnasse jõudes oli enne kojuminekut vaja poest läbi käia. Kuna ma lennujaamas ei viitsinud kohvrit lahti pakkima hakata, tuli mul poeskäik ette võtta vaid tilluke rahakott näpu vahel. Ma tundsin end nii ebamugavalt. Peaaegu nagu alasti. Ma ei osanud kuidagi olla.
Koju jõudes pakkisin ma esimese asjana oma armsa käekoti kohvrist välja. Ja panin teiste omasuguste hulka nähtavale kohale rippuma. Justkui püüdes heastada seda, et olin ta kohvrisse pakkinud ja läpakakoti kasuks otsustanud. Juba homme saad sa jälle koos minuga mööda poode ringi jõlkuda, lubasin ma käekotile. Käekott tundus rahul olevat.
Pühapäeva veetsin ma koos käekotiga. MA EI OSKA LIHTSALT ILMA KÄEKOTITA OLLA:D

5 comments:

  1. Minu arvates on ühel daamil käekott alati ja igal pool kaasas. Aga justnimelt selline klassikaline käekott, kus vaid kamm, peegel, huulepulk, puudritoos, pitist äärega taskurätik ja rahakott ka. Mul siis on, kui ma otsustan parasjagu daam olla. Siis on mul enamasti ka kontsaga kingad jalas ja juuksed korras :).

    ReplyDelete
  2. Ma tahaks praegu nii postitusele kui kommentaarile facebooki kombel "like" panna, kuna öelda pole hetkel midagi, kuid kirjatükid meeldisid. :)

    ReplyDelete
  3. Mul on käekotid ka nendeks juhtudeks kui ma "daam ei ole", sellised nö vabaajakotid. Oleks vahva, kui igas käekotis oleks ka "eluks vajalik-kit" juba sees olemas, et asjad käekottide vahetamisega kaotsi ei läheks ja igas kotis oleks kamm, lõhnaõli, kätekreem, päikseprillid, huuleläige, taskurätik, kõik võtmed, pin-kalkulaatorid jms hädavajalik alati olemas.
    (vahel leian ma oma käekotist muidugi igasugu naljakaid asju - nt veiniavaja, suvel kindad, mõõdulint...)

    ReplyDelete
  4. Palju sul heegeldatud käekotte muidu on? (Ma niisama uurin, mitte üldse vihjega saabuvale laupäevale :P) :DDD

    ReplyDelete