Wednesday, July 14, 2010

Nädalavahetuse parim nali...

...läks mul peaaegu et meelest. Aga see on mainimist väärt, sest seletab veelkord, kust on pärit minu blondigeenid. IKKA emalt! Sest selgus, et ka MAAILMA KÕIGE targem ja ETTEVAATLIKUM ja HOOLIKAM ema suutis oma autosse diisli asemel bensiini tankida (mõelda vaid mitu paari kingi ta vastu taevast viskas!). Ma olen alati mõelnud, et jutud sellest, kuidas autosse annab valet kütust tankida, on mõeldud minusuguste blondide hoiatamiseks, et nad veel hoolikamad oleks ja siis...saab sellise naljaga hakkama minu MAAILMA KÕIGE TARGEM ema.
Tegelikult on emast lausa kahju, sest ta ei saanud kellelgi peale karjuda ja oma viha välja valada. Ma tean seda tunnet! Ma ise oleks palju õnnelikum olnud kui mu lemmikveiniklaasi oleks ära lõhkunud Janek, mitte ma ise, sest see oleks mulle andnud võimaluse end korralikult väljagi elada. Aga kuidas sa iseenda peale karjud. Ja nii emagi ei saanud kellegi peale karjuda (mitte et ta poleks minu, Janeki, tillukese Delisa ja vanaema peal proovinud!) ning pidi leppima tõsiasjaga, et selle blondi nalja korraldas ta ise.
Õnneks lõppes blond hetk nii emal kui ta autol päris hästi. Ära jäi küll üks planeeritud laupäevane autoreis, kuid selle eest saab ema neid oma autoga tulevikus ka ette võtta (kui ta muidugi jälle vale kütust ei tangi!). Sama hästi oleks võinud ta’st jalamees saada.

Ja siis te veel imestate, et ma olen vahel blondim kui mu juuksevärv eeldaks. Eeskuju on ju omast taskust võtta!

No comments:

Post a Comment