Tuesday, November 3, 2009

Ökovanaema & Martin



Ökovanaema lugu on peaaegu, et purki saanud. Mina ise olen väga rahul ja loodan Ökovanaema varsti raamaturiiulitelt leida. Kahjuks aga röövis tähelepanuvaeguse käes vaevlev jonnakas Ruudolf suurema osa (ei! mis suurema - KÕIK) mu säästudest ja tuleb uuesti otsast alustada. Raha kogumisega. Ei tea, kas ma saan sellega hakkama, kui niiiiiiiiii palju ilusaid asju on mind igas ostukeskuses ähvardavalt ründamas ja lunimas: "Osta mind, osta mind, osta mind!"?
Aga lugu on lahe. Teisiti poleks ju mõeldav, minu enda kirjutatud ju:D Ja joonistused veel lahedamad - tehke, mis tahate, aga mulle lastejoonistused meeldivad. Nii väljendusrikkad ja siirad.
Oleks seda lapsemeelsust vaid rohkem....

6 comments:

  1. Kirjuta kult.min voi hasarti voi kultuurkapitali projekt, et saada toetust kirjastuskulude katteks - 1 raamat sul ju juba avaldatud. vastavad programmid on olemas. Ja projektis saad rohutada okoelementi, mis on kliimasoojenemise ajastul vaga oluline mark + et see on suunatud lastele, et neid harida. Kirjuta hea projekt! see on eesti vabariik, nii need asjad kaivad. Raagib kultuurikorralduse magister:D

    ReplyDelete
  2. ... lisaks... et sa saad ju oelda projektis, et kavatsed nt lasteaedades (voi lihtsalt oma kogukonna lastele) raamatut tutvustada ja tekitada arutelu jatkusuutliku (oko) elamise teemadel. et mis lapsed ise sellest arvavad jne.
    voi nt, et oled juba teinud vastava arutelu kusagil lasteaijas... et saada ideid raamatusse... ja kui polegi teinud, siis nyyd ruttu teed;D

    ReplyDelete
  3. Mul on nii kahju, et sa ei ole näiteks eesti vabariigis kultuuriminister, oleks kohe palju lihtsam:D
    Tuleb tõdeda, et mõtted on sul head! Haaran kohe härjal sarvist!

    ReplyDelete
  4. Et sis tuled meie rühma rääkima jätkusuutlikust elamisest? Oleks vahva küll!!!

    ReplyDelete
  5. Aga muidugi! Lapsed on meie tulevik!

    ReplyDelete
  6. hasart = hasartmangumaksu noukogu
    kultuurkapital - www.kulka.ee
    kult.min = kultuuriministeerium
    + saad esitada projekti ka sinna, kuhu oled sissa kirjutatud - Tallinnal ja Tartul on kindlasti kultuuriprojektideks raha, su koduvallaga pole kursis.

    Saad esitada projekti ka mitmesse kohta.

    Okkadokk, edu!

    ReplyDelete