Wednesday, May 26, 2010

Blondid linna peal


Tilluke Delisa tegi eile ettepaneku linna peale minna - kinni komöödiat vaatama ja poodi (of koors) kingajahile minna. Miks mitte? Väike vaheldus põrandapesule ja "Lastega kodus" vaatamisele.
Linnas käimisest sai tõeline blondiralli. Esiteks oli vaja Rudolfit tankida, milles Maria ei ole kõige osavam ja kuna tegu oli ka tanklaga, kus Maria varem tankinud pole, ei suutnud kumbki blondidest õdedest tuvastada, millisest kohast diislit pakutakse. Et mitte Ruudolfisse traktoriõli sööta, otsustas Delisa minna ja küsida, et kas sellest, kuhu Ruudolf end parkinud oli, saab ikka diislit:) Mehed, kes parasjagu tanklas viibisid, jätsid korraks hingamise ka pooleli - kas nad ikka kuulsid õigesti?
Ruudolf tangitud, oli järgmine katse samast tanklast jõuda Rotermanni keskusesse. Kuidas sinna saab? Korraga leidsid kaks blondi õde end sadamast, peaaegu Tallinki check-in'is. Parklast ei saanud enam kuidagi välja... "Nagu kaks laborirotti, kes on autorooli pandud, et testida, kas leiavad väljapääsu," naeris Delisa. Ja Maria ka, samal ajal vastassuunas sõites.
Päeva kulminatsiooniks oli kinoskäik. Komöödiani oli aega liiga palju, aga just sel hetkel hakkas "Elm Streeti luupainaja". "Aga lähme seda vaatama," pakkus tilluke Delisa ,kes teadis, et vanasti olid Marial kõik Elm Streeti osad olemas ja üleüldse armastab Maria õudukaid. Armas pisike õde. Mõeldud-tehtud! Piletid ostetud, julges tilluke Delisa öelda, et ta tegelikult ei julge väga õudukaid vaadata, et pool filmist vaatab alati käed silmade ees. Maria teeb tegelikult täpselt sama. Ja nii oligi. Igakord kui oli aimata, et kohe lendab kusagilt kapist või nurgast välja Freddy Kruger, tõstsid mõlemad õed käed silmade ette ja piilusid hirmunult sõrmede vahelt ja võpatasid vahetpidamata. Aga muidu oli film hea!
Ja kuigi uued kingad sai vaid tilluke Delisa, oli üks igati tore blond päev:)

No comments:

Post a Comment