Wednesday, August 25, 2010

Oh for God's sakes, Bree, you're a woman, manipulate him. That's what we do!


Pean üles tunnistama, et ma ei pidanud oma eilsest lubadusest kinni. Lubasin, et hakkan Janeki kallal vigisema ülehomme, aga sain hakkama juba samal õhtul. Aga no kuulge, see ei ole ju normaalne, kuidas mehed telekakanaleid klõpsutavad, see ajab iga normaalse naise hulluks. On ilmselge, et 85% kanalite pealt ei tule niikuinii midagi mõistlikku, seega on alati valid, kas halva või veel halvema (või Sony Entertainment:))) vahel. Klõpsimine ei too saateid juurde! Lõpuks jäi valik "Meeleheitel koduperenaiste" kuuenda hooaja korduse peale. "Ma olen seda juba näinud," vigisesin mina. "Aga mina seda osa ei ole," vastas Janek ja asus seriaali vaatama, tehes siis korraga avastuse. "Miks me selle ära vaatasime, kui nüüd sügisest hakkab see kindlasti eesti peal ka jooksma?" küsis ta.
"Ma tean, et hakkab, aga siis ma ei pea seda enam vaatama, sul peaks olema hea meel, et üks seriaal jälle vähem vaadata," vastasin ma. Ja kujutate ette, mida vastas tema?
"Aga mina ei ole ju kõiki osasid näinud!"
Mis mõttes? Viis hooaega olen ma kuulanud, et vaatan liiga palju seriaale ja näinud krimpsus nägu kui jälle "Meeleheitel koduperenaiste" aeg on. Mis tuleb nüüd välja? Ta on salaja nautinud kõigi viie hooaja vaatamist! Ehk siis...kui mina mõtlesin, et teen mehele "tema saadeteks" esmaspäeva õhtul ruumi ja vaatan oma sarja juba ette ära, siis oli see täiesti mõttetu, sest hoolimata sellest hakkame me esmaspäeva õhtuti "Meeleheitel koduperenaisi" vaatama. Janek tahab:)
"Näe sina!" kilkas ta järgmisel hetkel (kui Gabrielle Solis oma mehele sarkastilise märkuse tegi)
"Miks mina pean just tema olema?" ei olnud ma nõus.
Janek mõtles. "Lynette sa ei saa olla, sul pole nii palju lapsi. Noh, siis Bree võid ka olla."
Sellega polnud mina nõus. Bree on liiga kombekas. "Miks ma ei või see kena olla, see suurte silmadega?" küsisin ma. "Susan. Tema on ka nagu mina, pea kogu aeg laiali otsas"
Janek raputas pead. "Mkm. Temas ei ole seda õelust" vastas ta ja vaatas seriaali edasi, lisades siis mõne hetke pärast "Näed, sa oled täitsa Gabrielle. Ta võib ka nunnu olla ja armas, aga järgmisel hetkel on selline..." Ilmselt pidi vastu tugitooli löömist väljendama minu (ja Gabrielle'i) tumedamat, õelamat poolt.

Ps: Väga palju hooaegu "Ameerika Supermodelle" olen ma Janeki torisemist kuulanud, et miks ma juba ette ära vaatan, kes välja kukub, kes võidab jne jne. 11. hooaega vaadates olin unustanud võitja varem välja selgitada. Nüüd siis lõpuks vaatasin järgi! Ma eeldan, et tegelikult tahab Janek ka seda teada, vigisemisest hoolimata (tegin järelduse "Meeleheitel koduperenaiste" viginast) ja ma siis ütlen, kes võidab. McKey! Või ei tahtnud ta seda teada? Sellisel juhul sry, tumedam, õelam pool lõi välja:)

1 comment: